مسئولان به مسائل بهداشتی و زیست محیطی واحدهای تولیدی مواد غذایی نظارت بیشتری داشته باشند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان، با بیان اینکه مسئولان باید نسبت به بررسی مسائل بهداشتی و زیست محیطی واحدهای تولید مواد غذایی اهتمام ورزند، گفت: باید از تعصبات صنفی در صدور مجوز برای واحدهای تولید مواد غذایی، خودداری شود.
به گزارش موج رسا; فرامرز نیک سرشت در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: علیرغم اینکه فعال سازی واحدهای تولیدی در اولویت برنامه های مدیریت عالی استان قرار دارد، اما رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی به ویژه در حوزه تولید مواد غذایی، بسیار مهم و موثر است.
وی تصریح کرد: به گونه ای نباید اجازه داد تا سلامت هزاران نفر از افراد جامعه به دلیل فعالیت یک واحد تولید مواد غذایی غیر بهداشتی، به خطر بیفتد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان با بیان اینکه نباید به دلیل اشتغال افراد معدودی در این واحدها، از اجرای قوانین چشم پوشی کرد، افزود: تعطیلی حتی یک واحد تولید مواد غذایی متخلف و غیر استاندارد نیز به نفع سلامت جامعه است و به همین دلیل باید مانع فعالیت واحدهایی شد که بدون رعایت موارد بهداشتی و زیست محیطی، فعالیت میکنند.
نیک سرشت بیان کرد: ضروری است تا پروانه اشتغال 6 ماهه و به صورت موقت برای این واحدها صادر شود تا در این مدت، نسبت به جابجایی واحدها به محلی دیگر، اقدام شود.
//ع
انتهای خبر/